avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt acuzată pe nedrept ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt acuzată pe nedrept ...

Buna ziua mă scuzați pentru deranjez sunt acuzată pe nedrept că mă dau la un bărbat însurat și vrea să mă bată, să mă rada în cal etc
Și familia acelei persoane vrea să mă bage in tribunal
Ce as putea sa fac
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 13:03, 30 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Daca aveti probe cu acele amenintari si sunt de natura sa va creeze o stare de temere respectiv sa va puna viata in pericol, puteti inainta plangere penala impotriva faptuitorilor pentru infractiunea de amenintare.

Restul aspectelor prin care 'sunt acuzata pe nedrept ca ma dau la un barbat insurat' si 'familia acelei persoane vrea sa ma bage in tribunal' din punct de vedere legal, sunt non-sens. Nu va poate da cineva in judecata pe un asemenea argument precum cel sustinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintat de catre vecini Costin85 Costin85 Buna seara si imi pare rau ca deranjez in pragul sarbatorilor ...dar chiar caut o solutie! Socrul meu este acuzat ca i-ar fi omorat barbatul unei ... (vezi toată discuția)
E amenintare sau chiar terorism ? coolgirlJ0 coolgirlJ0 Constituie incalcarea prevederilor legale fapta unui persoane cunoscute cu probleme comportamentale (scandaluri,etc) de-a afirma pe facebook ca vrea sa bata ... (vezi toată discuția)
Amenintari sau santaj ? conditii sorin78 sorin78 Am primit acum 2 luni un sms de amenintari, pe scurt: imi cere un fost coleg plata unei datorii [u]contestate [/u] si zice ca \"[i]daca nu platesc pana la ... (vezi toată discuția)