avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... liberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

liberare conditionata

liberare conditionata ;Fiul meu este condamnat la Penitenciarul Rahova la 1an si 5 luni cu regim deschis ,a ispasit pina in prezent 10 luni este propus pe data de 9 aprilie la comisia de liberare conditionata . Alucrat fara renumerare a avut o conduita buna,fara rapoarte si are si contract de promisiune pentru angajare.Intrebarea mea ar fi cum as putea sa-i iau un termen mai aproape de 9 aprilie cind are comisia in penitenciar deoarece el a trimis si la dosarul lui in instanta cerere pentru termen si ia dat pe data de 5 mai deci daca comisia ii accepta liberarea pe 9 aprilie trebuie sa mai stea in penitenciar inca o luna pina la termenul din instanta pe care i la dat de 5 mai?? cum se poate schimba termenul va rog respectos sa-mi raspundeti !multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dumitru-Andrei Aivănesei , Avocat 12:51, 31 Martie 2025
Judecătorul este cel care va da soluția, dacă va admite sau va respinge propunerea de liberare condiționată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata Florinmoraru Florinmoraru Am fost analizat si propus pentru liberarea conditionata de comisia penitenciarului Gaesti si am termen pe 26 ianuarie la Judecatoria Gaesti. Intre timp am ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata athahualpa athahualpa In cazul in care s-a comis o infractiune de furt calificat pe timpul minoratului iar condamnarea definitiva a survenit dupa implinirea varstei de 18 ani,data ... (vezi toată discuția)
Reducere sentinta tentativa de omor - dupa intrarea in vigoare a noului cod penal silvia7 silvia7 buna ziua tuturor ! as avea o intrebare si anume - se reduce din pedeapsa art.20 cp. rap. la art.176 lit.b (7 ani si 6 luni ) dupa noul cod penal ? adica , ... (vezi toată discuția)