avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CO asigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CO asigurat

Buna ziua. In cazul un angajat vinde casa personala mai poate avea calitatea de coasigurat ulterior, in urma incasarii venitului?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2025
iuliana8, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 31 Martie 2025
Un angajat nu poate fi coasigurat , el este adigurat in virtutea calitatii sale de angajat .
co - asiguratul angajatului. m-am exprimat gresit. multumesc.
Nu mai are calitatea de coasigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog lamuriti -ma cu privire la dreptul meu de asigurat ancablanca ancablanca am un srl din 2000 unde sunt trecuta ca administrator iar din 2007 nu am mai lucrat pe firma declarand venit zero iar din 2009 am inchiso pe 3 ani iar la ... (vezi toată discuția)
Schimbare statut coasigurat la alta ruda bogdanadrian.burciu@yahoo.com bogdanadrian.burciu@yahoo.com Buna ziua. Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta. O persoana poate depune acte pt a deveni coasigurat prin alta ruda, daca este deja coasigurat? Mama are ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatii - dobandire calitate co-asigurat Marryann10 Marryann10 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: sotia mea a fost casnica toata viata. Eu sunt iesit la pensie de 10 ani. Ca bunuri avem ... (vezi toată discuția)