avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Incalcare clauza contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Incalcare clauza contract

Am fost sunat de la banca, cum ca am incalcat o clauza intr-un contract de credit, si anume am scos dividende si era specificat ca nu este voie. Ce se poate intampla?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie analizat contractul in integralitate. Va recomand sa apelati la un avocat pentru a vă ajuta.
Depinde de tipul de contract, ce spune clauza respectiva etc. Trebuie vazut actul si situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cesionat de banca unei societati recuperare debite oana_81 oana_81 Am vazut cateva subiecte despre firmele recuperatoare. si eu sunt in aceeasi situatie. am un credit ipotecar la o banca, acestia m-au vandut catre support ... (vezi toată discuția)
Credit volksbank titima titima In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului). Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive sau contestare executare silita? seby14 seby14 Clauze abuzive sau Contestare executare silita? Va scriu si eu in urmatoarea speta. In anul 2012 mi s-a intocmit dosar de executare silita de catre un ... (vezi toată discuția)