avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In calitate de angajator, am primit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In calitate de angajator, am primit scrisoare de informare ...

Buna ziua,

In calitate de angajator, am primit scrisoare de informare de la CNPP, privind pensionarea la limita de varsta a unei angajate. Aceasta doreste sa continue raportului de munca. Acest lucru este posibil fara incheierea unui nou contract individual de munca, in baza celui care este acum in derulare, sau trebuie sa procedam la incetarea acestui CIM si incheierea unuia nou?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 31 Martie 2025
trebuie sa procedati la incetarea vechiului CIM si incheierea unuia nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cu art. 56 alin. 1 lit. c bvr bvr Buna ziua! As dori sa va intreb cum trebuie procedat in momentul in care o firma primeste informare (deocamdata doar din partea salariatului, la firma nu a ... (vezi toată discuția)
Nou contract la data pensionari ContSters13909 ContSters13909 Sunt administrator la o asociatie si in sept indeplinesc varsta de pensionare. Cnf art 56 d din codul mci CIM inceteaza de drept. Cum se procedeaza la acea ... (vezi toată discuția)