avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua...dacă am primit o esalonare la anaf pentru ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua...dacă am primit o esalonare la anaf pentru un an ...

Buna ziua...dacă am primit o esalonare la anaf pentru un an de zile...și nu am plătit deloc...pot plati cand îmi expira anul de esalonare
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e un drept , e o posibilitate , ANAF-ul poate lua decizia sa va acorde - sau nu - esalonarea . Daca ati avut una si nu ati respectat-o , putin probabil …
Au dreptul sa mi oprească toată suma de 4500 lei o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie si penalitati uluitor de mari fisc manybet manybet Buna ziua , va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema : Am avut un pfa din anul 2005 pana in anul 2008 luna ianuarie cand am anulat atorizatia de ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere de la cas ambrafirst ambrafirst Am primit o decizie de impunere de la Casa de Sanatate in martie, dar este calculata si datata din februarie pentru plata contributiei pe ultimii 5 ani/ ... (vezi toată discuția)
Recalculare cass 2012 Stepa Stepa Asa cum fac din trei in trei luni m-am prezentat la Finante pentru a-mi platii ultimele dari de pe decizia primita la inceput de an (venit din cedare ... (vezi toată discuția)