avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Cat timp se pot pastra contractele de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Cat timp se pot pastra contractele de munca ale salariatilor ...

Buna ziua.
Cat timp se pot pastra contractele de munca ale salariatilor la societate si cat timp statele de plata.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 1 Aprilie 2025
~ Conținut șters la cerere ~
De unde ati luat aceste termene calculate de la incetarea raporturilor de munca?

1. Ordinul 2171/2016 ...ne postati un link pentru vizualizare?!?

2. Legea 16/1996 prevede ... – dosarele personale, după 75 de ani de la crearea lor;
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva distrusa de lichidator. Iorvita Iorvita Buna seara. Am lucrat in cadrul Centrului teritorial de calcul electronic (CTCE) Botosani. Care s-a inchis odata cu aparitia PC-urilor. Prin 1992. Acum am ... (vezi toată discuția)
Timpul legal de pastrare acte salarii Isabela68 Isabela68 Imi poate spune cineva care este timpul legal de pastrare a actelor de salarii? Si ma refer aici nu numai la statele de salarii, care se pastreaza 50 de ani. ... (vezi toată discuția)
Cati ani trebuie pastrate actele intr-o firma? ShadowElf ShadowElf Buna tuturor, este o intrebare mai veche de-a mea care a ramas fara raspuns... Cati ani trebuie tinute actele unui SRL In principal ma intereseaza facturile ... (vezi toată discuția)