avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In timpul concediului medical, concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In timpul concediului medical, concediului de risc ...

Buna ziua,
In timpul concediului medical, concediului de risc maternal si concediului de maternitate (cel de 126 zile) , angajata are dreptul la zile de concediu de odihna ?
Adica daca intr-o luna ea a avut 30 de zile de concediu medical, ea pentru aceeasi luna beneficiaza si de 1,75 zile libere legale de concediu de odihna ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 1 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In timpul concediilor medicale nu se poate lua concediu de odihna..dar daca va intereseaza daca aceste concedii influenteaza durata CO , atunci, potrivit art.145 alin.4 C.mun., aceste perioade nu influenteaza durata CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă am avut concediu medical 2 luni, cate zile ... Potoroaca Lori Potoroaca Lori Bună ziua! Dacă am avut concediu medical 2 luni, cate zile de concediu de odihnă îmi mai rămân. care este formula de calcul? Mulţumesc! (vezi toată discuția)