Corect avem viziuni diferite, dar legile sunt legi consider eu indiferent de viziuni, cât și protocoalele și atribuțiile de serviciu ale fiecăruia!
Repet nu am aparat nici o clipa acțiunile copiilor și îmi pare rău că vedeți lucrurile așa, dacă o luam așa și bodyguarzii lui Gigi Becali s-au dus la pușcărie nevinovați ca au reținut ei infractorii și au stat cu ei la masă....
Zona este deschisa publicului mereu nu doar când sunt evenimente(zona unde era poarta deschisă, erau zeci și oameni și copii acolo și au mai întrat și alții doar ca nu s-au aventurat atât de mult!
Dacă cunoașteți Arena știți ca zona unde sunt porțile și ușile de acces este deschisa mereu pt public!
Nu s-a forțat nimic, nici măcar nu s-a apasat vreo clanță de ușa sa fie deschisa, torul era la perete, dar da asta nu înseamnă că poți întra, dar un copil care nu a văzut stadionul e tentat sa între dacă vede o poartă larg deschisa...nu zic doar de al meu ca e destul de mare sa știe ca nu avea voie...dar un copil mic dacă se aventura și cădea de la înălțime sigur aveau și administratorii o vina dpdv legal!
În ceea ce privește lecția învățată personal consider ca apariția politiei și amenințarea cu un dosar penal îl va speria mai mult decât dacă făceam noi ca parinti curat și maxim primeau o mustrare verbală! Dar rămâneau cu ideea ca dacă face ceva vin eu și rezolv/curat
CHKa a scris:
Avem viziuni cu totul - dar cu totul - diferite … Oamenii aceia au procedat uman , cu intelegere pentru niste parinti de copii…. sa zicem - cu un termen nepotrivit de bland cu situatia in sine - neastamparati . O poarta deschisa NU e o invitatie implicita la intrare , zona e deschisa publicului cand sunt intreceri sportive , nu 24 din 24 . Copiii NU au fost sechestrati , au stat pana au venit parintii , tot atat cat ar fi stat pana venea politia . Ca dvs. preferati sa vedeti in staff-ul de acolo niste infractori ( sechestrarea de persoane , lipsirea de libertate sunt infractiuni extrem de grave ) , si nu niste oameni care ( poate ) sunt si ei parinti , si nu si-ar dori altceva decat sa fie tratati proprii lor copii cu aceeasi intelegere de care au dat ei dovada … e alegerea dvs. . Sunt si eu parinte , personal , intr-o asemenea situatie , copilul meu ar fi primit o asemenea “ mustrare “ , ca a doua oara nu i-ar mai fi ars … Dar eu sunt un parinte de moda veche , nici nu as fi incercat macar sa-i gasesc vreo scuza , sau vreo circumstanta atenuanta , fapta e fapta . Desigur , sub nici o forma nu-mi permit eu sa va dau vreun sfat … PS . Nu va faceti probleme ca nu ati primit amenda , o veti primi …