Va invit pe dumneavoastră sa aplicați corecții, eu nu sunt genul
Fiul meu pana acum nu a făcut nici o problema nici la școală nici în oraș nici în societatea! Este un copil cu niște mici probleme având defiecienta de atenție și un diagnostic de adhd ! Nu este genul de copii care sa facă probleme, este a 3 a oara când iese singur în parc in cei 14 ani, singura problema este ca singurul lui coleg cu care se înțelege ok este mai "rebel" și are idei de genul, nu ca as da vina pe ProCinema altcineva! Dar dacă întrați intr-o sală de 200m² cu lumina stinsa unde nu îți poți vedea nici mama și-I vezi pe copii pe jos ștergând podele speriați poate și dumneavoastră ați schomba macazul, și eu m-am dus acolo cu intenția de a curata și cu instrumentele la purtător! Iar cum am spus mai sus eu zic ca mai repede te înveți minte când îți spune poliția ce riști decât dacă vine tati și mami și fac curat și scapi doar cu o cearta acasă, a doua oara știu deja ca nu pățesc nimic, vine mama sau tata cu domestos
Stimă
ibn a scris:
Ati spus ca va cresteti fiul de 9 ani, eu inteleg ca nu ar trebui sa il cresteti anarhic ci sa-l si educati. Oamenii aceea au vrut sa va ajute fara sa le cereti. Iar facerea de bine e............... Daca nu va convine ceva din comportamentul lor ii puteti da in judecata si va face judecatorul dreptate. Daca era copilul meu primea un toc de corectie ca sa nu-i mai arda sa mai faca a doua oara. Si asta pentru ca nu vreau sa devina beizadea si sa aiba probleme mai tarziu. In nici un caz nu l-as fi mângâiat pe crestet si la 17 ani sa-i cumpar BMW ca sa nu abandoneze scoala. Pe vremuri se spunea ca "corectia" e rupta din rai, si parca cam asa era. Mai reflectati la cele intimplate si la cele scrise aici, si poate va remodelati gândurile. Succes