avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am cumparat acum cateva luni un apartament, in CF la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am cumparat acum cateva luni un apartament, in CF la cele 2 casute ...

Am cumparat acum cateva luni un apartament, in CF la cele 2 casute cu supr. Construita si supr. Utila este tras liniuta, in certificat energetic releveu acolo apare suprafata si masuratorile…
Este o problema? Sau daca doresc sa il vand si cineva doreste sa il cumpere prin credit ipotecar banca o sa aiba o problema cu asta?
Cel mai recent răspuns: luigi18 , utilizator 22:59, 2 Aprilie 2025
Normal notarul daca era corect nu facea tranzactia. Cel putin notarii din zona mea nu faceau.
Luati legatura cu un topograf autorizat sa va faca o lucrare de actualizare a cartii funciare cu obiectivul "notarea suprafetei".

Multumesc de raspuns!
Deci totusi as putea rezolva aceasta problema destul de simplu? Mersi
Vladislav20 a scris:

Normal notarul daca era corect nu facea tranzactia. Cel putin notarii din zona mea nu faceau.
Luati legatura cu un topograf autorizat sa va faca o lucrare de actualizare a cartii funciare cu obiectivul "notarea suprafetei".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru vanzarea unei case (cu terenul aferent) pentru ... Evapop Evapop Buna ziua, Pentru vanzarea unei case (cu terenul aferent) pentru care am extras de carte funciara si intabulare (unic proprietar) este necesara si releveul ... (vezi toată discuția)
Actualizare numar cadastral Lucky3 Lucky3 Buna ziua ! In anul 2008 am facut cadastrul pentru un imobil plus teren , in judetul Arges . . Acum as dori sa il vand , dar mi s-a spus ca numarul cadastral ... (vezi toată discuția)
Informare extras carte funciara Ana199000 Ana199000 Buna,am si eu urmatoarea problema.Am cerut o informare extras carte funciara si am observat ca suprafata construita respectiv utila nu este trecuta in ... (vezi toată discuția)