avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara, speta: parintii mei au mai multe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara, speta: parintii mei au mai multe proprietati si vor ...

buna seara, speta: parintii mei au mai multe proprietati si vor sa faca un act din timpul vietii sa doneze fiecarui copil( noi fiind 3 copii) cate o proprietate? se poate legaliza la notar asa ceva? si cum s-ar numi actul? multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:59, 2 Aprilie 2025
Contracte de donație, s-ar numi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa danymbi danymbi Buna ziua. Soacra mea doreste sa lase casa ei mie si sotiei mele. Sotia mea mai are un frate care le-a facut sotie si soacrei mele viata un cosmar. Dupa nunta ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sau probleme juridice de familie alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Donaþie cãtre minor ela76 ela76 Conform art.1013 alin.3 Noul Cod civil : oferta de donatie facuta unei persoane lipsite de capacitate de exercitiu se accepta de catre reprezentantul legal. ... (vezi toată discuția)