avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara, ma confrunt cu o problema, am cumparat un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara, ma confrunt cu o problema, am cumparat un TV Led ...

Buna seara, ma confrunt cu o problema, am cumparat un TV Led Samsung in luna ianuarie 2025 pentru care am incheiat o polita de asigurare de daune accidentale. am inregistrat un dosar de daune care a fost respins in urma constatarii daunei de catre un tehnician dintr-un service specializat deoarece dansul a constatat doar zgarieturi si nu si punctele albe care se propaga pe displayul televizorului care a suferit o dauna accidentala. ce este de facut in acest caz
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
ElenaGhiata, utilizator
Sa va judecați cu firma de asigurare dacă dvs considerați ca merita costurile,un proces care durează câțiva ani etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca ,contestata de asigurator dauneasist dauneasist Cand devine creanta certa ,lichida si exigibila , daca asiguratorul nu recunoaste dinamica accidentului si respinge dosarul de dauna ?.Inainte in baza Pv de ... (vezi toată discuția)
Depunerea contestatiei amenda circulatie rutiera & crima si pedeapsa la b.t.asigurari Suhov Valentin Suhov Valentin In data de 30.04.2009 are loc accidentul rutier,produs astfel;drum cu prioritate,incerc sa depasesc auto. din fata mea un TV din 19toamna care emana noxe ... (vezi toată discuția)
Dosar nerezolat alinmihut alinmihut buna am si ieu urmatorea nemulumire acum trei luni sotia mea a avut un accident ,si in seara asta am primit un maill spunind ca dosarul de daune a fost respins ... (vezi toată discuția)