avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate primi concediu medical de ingrijire copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate primi concediu medical de ingrijire copil parintele 1 daca ...

Poate primi concediu medical de ingrijire copil parintele 1 daca parintele 2 se afla in concediu medical de boala? Parintele 2 si copilul au amandoi o boala contagioasa acuta daca e relevanr aspectul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 4 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate primi concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pentru ingrijire copil peste 7 ani lauradr lauradr Buna ziua, In cazul copiilor peste 7 ani, in cazul meu copilul ar 9 ani si este internat in spital cu o boala contagioasa (scarlatina) eu ca parinte am ... (vezi toată discuția)
Diminuarea concediul pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani Blancy Blancy Va rog, ma aflu intr-o situatie dificila. Copilul meu mic a facut varicela, care este o boala infecto-contagioasa, iar medicul de familie refuza sa-mi acorde ... (vezi toată discuția)
Durata concediului medical mikidutza+ mikidutza+ Cate zile de concediu medical pot lua in cazul in care fetita mea de 3 ani are varicela? (vezi toată discuția)