avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua Am contractat un credit de în valoare de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua Am contractat un credit de în valoare de ...

Buna ziua
Am contractat un ctedit de ls Credius in valoqte de 4700 lei in octombrie 2023.
Nu am platit decat partial. Cerificand contul de.pe Credius am aflat ca a fost vandut contractul catre FINOPRO.
Nu am fost instiintata in nici un fel.
Am solicitat o situatie la birou de credit si aapr cu acel cont vandut si cu o datorie de 27.200.la data de 03.aprilie.
Astazi, 04 apriloe FINOPRO im comunoca ca am de achitat 29.571.
Eu nu i-am intrebat decat printr-o adresa de email daca ,contractul meu exista la dansii..
Insista sa ii sun si sa platesc integral datoria ca sa nu ma trimira in executare.
E posibil asa ceva ?o crestere de pe o zi pe alta cu 2000 lei ?
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Multumesx

Buna ziua,

In primul rand trebuie analizat contractul incheiat. Ulterior, daca se constata existenta unor clauze abuzive recomandarea este formularea unei actiuni in fata instantei de judecata.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu. bună ziua . am luat un credit de 3000 lei acum ... Denisstefan1989 Denisstefan1989 Poprire salariu. Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn \"Credius\" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,ma numesc laura gaspar si va scriu în speranța că ... Laura Gaspar Laura Gaspar Bună ziua,ma numesc Laura Gaspar si va scriu în speranța că mă puteți ajuta cu un sfat, tatăl fetitei mele trăiește în Sardegnia, Italia, am o ... (vezi toată discuția)
Creanta cesionata de catre credius catre finopro ifn alexandrer alexandrer Creanta cesionata de Credius catre FinoPro IFN, nu stiu cum sa procedez cu plata restanta in absenta instintarii oficiale de cesionare. Povestea clasica, o ... (vezi toată discuția)