avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Încep înscrierile la gradinite și as ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Încep înscrierile la gradinite și as dorii sa ...

Bună ziua. Încep înscrierile la gradinite și as dorii sa înscriu și eu băiatul, doar ca noi normal avem domiciliul la sat dar suntem acum la oras și am înțeles ca trebuie făcută mutația. Am nevoie de aprobarea tatalui? Unde și ce mai exact sa fac pentru a îndeplini acest criteriu. Cu tatăl nu am fost căsătorită, el e de acord copilul sa rămână cu mine la locuință mea, am nevoie de aprobarea lui sa fac mutația?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:06, 6 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa faceti mutatia nu, sa inscrieti copilul la gradinita, scoala da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire custodie comuna doriana29 doriana29 eu si sotul meu inevitabil ne vom desparti si avem un copil de 2 ani si 6 luni. Eu sunt casnica momentan dar imi caut de lucru. Noi locuim in casa parintilor ... (vezi toată discuția)
Sunt divortata si am custodie comuna cu tatal copilului. acum ... Sofia Mariana Sofia Mariana Sunt divortata si am custodie comuna cu tatal copilului. Acum in vederea faptului ca imi refac viata vreau sa ma mut in alta localitate cu baiatul. Tatal ... (vezi toată discuția)
Am o nepotica minora, cum as putea sa sa o inscriu la mine la scoala? ana_lili_ica ana_lili_ica buna ziua < am o nepotica la care tin foarte mult si de comun accord cu mama ei am stabilit sa o inscriu la mine la scoala sa-i pot acorda mai multa atentie ... (vezi toată discuția)