avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori sa construiesc o casa din structura ușoară ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori sa construiesc o casa din structura ușoară as dori ...

As dori sa construiesc o casa din structura ușoară as dori sa știu dacă am nevoie de autorizație de construire ,dacă pe teren exista o casa batraneasca pe care as dori sa o demolez.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:25, 8 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți nevoie de autorizație de construire, chiar dacă viitoarea casă va fi din structură ușoară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren + casa dor_ados dor_ados buna ziua.Am cumparat un teren cu o casa batraneasca cel ce a vandut avea titlu de proprietate pe teren dar pe casa nu iar cei de la cadastru specificau ca se ... (vezi toată discuția)
Construire casa dor_ados dor_ados am cumparat un teren cu o casa construita pe el(aceasa este batraneasca si nu are acoperis cei care mi-au vandut nu au acte de proprietate pe constructie iar ... (vezi toată discuția)
Poate un barbat vaduv sa construiasca o casa fara sa dezbata mostenire intre el si cei doi copii ai lui? ionelirimia ionelirimia Buna ziua! Eu si sotia mea am cumparat cu multi ani in urma un teren cu o casa batraneasca. De cati-va ani eu sunt vaduv, vreau sa construiesc o casa langa cea ... (vezi toată discuția)