avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Astazi am fost informat ca societatea se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Astazi am fost informat ca societatea se reorganizeaza ...

Buna ziua,
Astazi am fost informat ca societatea se reorganizeaza iar pozitia mea se desfiinteaza, drept urmarea mi-a fost trimis un acord de incetare CIM de comun acord cu incetare in data de maine 09.04.2025 , cu mentiunea ca mi se va oferi un salariu compensatoriu. Fara nicio informare, fara nicio discutie. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:15, 9 Aprilie 2025
Nu semnati nici un acord. Sa va emita decizie de concediere in baza art 65 (desființarea postului) cu perioada de preaviz asa cum e stipulat in contract. Astfel beneficiați si de șomaj și de salariu compensatoriu.
Nici nu au obligatia sa poarte discutii in acest sens ... va trimit notificare de desfiintare a postului si intrarea in preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare preaviz fara decizie de concediere si timpul de lucru in perioada preavizului ioiom ioiom Fiind in incapacitate temporara de munca, am primit preavizul prin posta, in care se specifica ca: 1. postul detinut de mine s-a desfiintat cu o zi inainte de ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii + somaj in caz de desfiintare post la revenirea din concediul de crestere copil de 2 ani. Elbi28 Elbi28 Am dreptul la cel putin un salar compensatoriu + somaj daca mi se desfiinteaza postul de lucru dupa cei 2 ani de concediu crestere copil? Mentionez ca firma nu ... (vezi toată discuția)