avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna dimineața pe data de 08 mai am comisie pentru a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna dimineața pe data de 08 mai am comisie pentru a mă încadra ...

Buna dimineața pe data de 08 mai am comisie pentru a mă încadra în grad de handicap , doar că atunci nu sunt in tara mă poate reprezenta cineva daca fac un act notarial?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:35, 9 Aprilie 2025
Nu este posibil. Dacă ar trebui să suferiți o operație chirurgicală, oare s-ar putea să delegați pe altcineva prin act notarial să fie operat în locul dumneavoastră`?!
Comisia trebuie să vă examineze/evalueze în persoană fizică.

Chiar dacă ați fi nedeplasabil, Comisia se prezintă la domiciliu să constate dacă se confirmă existența handicapului.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stenoza aorticav lucyfer lucyfer Buna seara ! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: fiul meu[25 de ani],a fost operat la University Hospital of North Stffordshire din Marea ... (vezi toată discuția)
Petitie servicii medicale gratuite pentru persoana cu handicap grav boldizsmaria boldizsmaria Subsemnata persoana care prin CERTIFICATUL DE INCADRARE ÎN GRAD DE HANDICAP eliberat de catre COMISIA DE EVALUARE A PERSOANELOR ADULTE CU HANDICAP al ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba gradul de handicap? majoritar majoritar Sant o persoana cu dizabilitati grad accentuat,cunosc persoane care au acceiasi boala dar nu sufera de acceleasi probleme ca si mine si sunt incadrate in ... (vezi toată discuția)