avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 lit. c se ...

buna ziua,
in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 lit. c se poate intra in concediul medical?
daca da, care dintre suspendari prevaleaza si cum se opereaza in Revisal
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 10 Aprilie 2025
Da, se poate intra in medical ... in opinia mea, primeaza concediul medical intrucat este o suspendare de drept a c.i.m.

Doar in aplicatia noua REGES-ONLINE se pot inregistra concediile medicale ..in versunea veche nu.
atunci,in Revisal trebuie operata incetare suspendare cu data de inceput a medicalului

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate intra in medical ... in opinia mea, primeaza concediul medical intrucat este o suspendare de drept a c.i.m.

Doar in aplicatia noua REGES-ONLINE se pot inregistra concediile medicale ..in versunea veche nu.

Intr-adevar, se opereaza incetarea suspendarii in baza art.52 ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata in concediu maternitate - societate in dizolvare Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata aflata in concediu prenatal. Asociatii doresc dizolvarea voluntara a firmei, ca urmare a faptului ca firma nu mai poate functiona ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic alexandra24 alexandra24 Buna ziua,daca societatea decide intrarea in somaj tehnic de la 01.03.13 trebuie intocmita declaratie pe propria raspundere a conducerii si se depune la ITM,se ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata se opereaza in revisal? coraliana coraliana Doresc sa stiu daca concediul fara plata acordat salariatilor se opereaza in Revisal. Mentionez ca se acorda 15 zile/luna concediu fara plata prin ... (vezi toată discuția)