avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Susținere examen licență
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Susținere examen licență

Buna seara,

Eu anul acesta termin facultatea si nu as vrea sa dau licența anul acesta din motive personale. As putea sa o dau anul viitor?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2025
Iscusitulidia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 10 Aprilie 2025
Da, se poate da anul viitor licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizaþie de ºomaj dupã ccc ºi facultate? Rafael-Costin Rafael-Costin Buna seara, As vrea sa stiu si eu daca pot intra in somaj dupa ce termin concediul de crestere al copilului care s-a facut in ultimul an de facultate 2012,iar ... (vezi toată discuția)
Master drept Luiza Andreea Luiza Andreea Bună ziua, Nu ştiu dacă am apelat unde trebuie dar îmi voi încerca norocul. Sunt studentă în anul II la ,, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe ... (vezi toată discuția)
Viitoare mama studenta, cum pot beneficia de indemnizatie ? CristinaIoanaPopescu CristinaIoanaPopescu Buna ziua, anul acesta am absolvit o facultate la zi insa datorita sanatatii mamei nu pot pleca la bucuresti pentru a da examenul de licenta. Facultatea care ... (vezi toată discuția)