avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De la dosarul de pensie la sotul meu i sa respins o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De la dosarul de pensie la sotul meu i sa respins o adeverinta ...

De la dosarul de pensie la sotul meu i sa respins o adeverinta cu grupa 2 de la SCHELA DE FORAJ TIRGU MURES .cum ca functia de LACATUS MONTATOR SI MOTORIST nu se afla in grila lor si mai are o adeverinta cu sporuri de noapte care de asemenea i-au fost respinse.Va rog oare unde sa ma duc dupa alte adeverinte pentru ca firma sa mutat de la ERNEI si nu mai dam de ea. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 10 Aprilie 2025
Adresati-va administratorului judiciar MURES INSOLVENCY SPRL pentru elberarea unor noi adeverinte conform cu prevederile legale in materie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva unei societati desfiintate teomoldoveanu teomoldoveanu Buna ziua ! Va rog daca ma puteti ajuta sa gasim arhivele societatii SC FORAJ SONDE SA BUCURESTI J 15/116/2005 CUI 1556617 Sotul meu a lucrat la aceasta ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Arhivele de personal s.c. fortus s.a. iași constantindima constantindima Unde se regăsesc arhivele de personal ale S.C. FORTUS S.A. Iași, pentru a solicita o adeverință referitoare la sporurile salariale? Mulțumesc! (vezi toată discuția)