avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, Am obținut o extragarantie de la lems pt ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, Am obținut o extragarantie de la lems pt un produs ...

Bună ziua,

Am obținut o extragarantie de la lems pt un produs neconform, însă nu am un document oficial care să reprezinte această extragarantie ci un mail de la un reprezentant ca am primit. Este în regulă? Sau trebuie un document oficial din partea firmei și nu un mail?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Andreea Buta , utilizator 18:47, 11 Aprilie 2025
Buna ziua,

In mod normal ar trebui emis un act oficial cu nr….., anexa la certificat de garantie nr….
Presupun ca aveti un certificat de garantie la care se refera extra garantia…este trecut numarul acestuia in email?
Bună ziua,

Va mulțumesc pentru răspuns. Nu am decât un mail de la manager magazin pt extragarantie, atât. Nu conține informații despre nr facturii sau nr certificatului de garanție inițial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de garanție necompletat este valabil? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Certificatul de garanție necompletat îți asigură garanția legală? De ce este obligatoriu pentru introducerea produselor în service? (atâta timp cât, ... (vezi toată discuția)
Umilinta la altex Elena777 Elena777 Am achizitionat in februarie 2015 o plita Whirpool din sticla pe gaz. Pe 26 iunie 2015 in timp ce functiona am auzit o bubuitura puternica. Am venit la ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorilor si garantia produselor Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Buna ziua, As dori o lamurire privind garantia produselor de larg consum. Un produs electrocasnic (fier de calcat), s-a defectat spre sfarsitul perioadei ... (vezi toată discuția)