avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Dețin un teren pe malul unei ape ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Dețin un teren pe malul unei ape frontiera de stat,și ...

Bună ziua. Dețin un teren pe malul unei ape frontiera de stat,și as dori sa știu dac trebuie sa permit accesul pe malul apei Politiei de Frontiera? Menționez ca în urma cu ceva timp era un drum pe malul apei ,denumit drumul granicerilor( acel drum trece pe proprietățile oamenilor)
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:31, 12 Aprilie 2025
daca apa e Dunarea sau Marea Neagra, nu. Orice alta apa de frontiera impune existenta unei fasii de protectie. OUG 105/ 2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare drum pe malul unui luciu de apa concesionat cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Am cumparat o proprietate [teren si casa] pe malul raului Mostistea in Ilfov. Raul este indiguit din loc in loc, cu diguri peste care trec ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard CristiTudor CristiTudor Buna ziua. As avea o intrebare referitoare la imprejmuirea unui teren. Parintii mei detin o proprietate la munte, intabulata cu CF dar netrasata in Etera, ... (vezi toată discuția)
Politia de frontiera belami958 belami958 Buna ziua, Cand are voie politia de frontiera sa opreasca autovehicolele in trafic, in zona de frontiera, nu in punct de frontiera, pe drumurile ... (vezi toată discuția)