avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mă interesează să aflu procedurile prin care pot fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mă interesează să aflu procedurile prin care pot fi dezmoştenit ...

Mă interesează să aflu procedurile prin care pot fi dezmoştenit din propria decizie, având calitatea de fiu legitim, de către părintele care a fost împuternicit prin act notarial sau ambilor părinți?! Motivul pentru care aş dori să aflu aceste detalii este mai complex, în urma faptului am decis să intrerup definitiv legătura cu părinții în cauză!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 01:40, 13 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista termenul de dezmostenire , daca nu doriti sa mosteniti nimic de la parintii d-voastra , atunci cand se va dezbate succesiunea dupa fiecare dintre ei mergeti la notar si dati o declaratie de renuntare . Acum aveti motivele d-voastra sa fiti suparat pe ei si sa doriti intreruperea relatiilor dar pana la decesul lor si renuntarea la succesiune este posibil sa va razganditi .
Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2025
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmostenire totala - ce obligatii legale mai am? buna ziua. ... SVAndrei SVAndrei Dezmostenire totala - ce obligatii legale mai am? Buna ziua. Am o intrebare legata de ce se intampla dupa dezmostenire. Pe scurt, mama mea a decis ca este ... (vezi toată discuția)
Informatii mostenire Sebycretzu Sebycretzu Buna ziua, va adresez urmatoarea intrebare: daca nu l-am cunoscut personal pe tatal meu, el fiind stabilit in alt oras, cum aflu daca dansul a decedat intre ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire alinagheorghe12 alinagheorghe12 Buna ziua, doresc sa fac o declaratie de renuntare la mostenire la notar, in cazul meu pentru a evita mostenirea unor datorii foarte mari din partea ... (vezi toată discuția)