avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se înscrie la primărie triciclu electric basculabil ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se înscrie la primărie triciclu electric basculabil cu cabină ...

Se înscrie la primărie triciclu electric basculabil cu cabină care dezvoltă viteza de 25 km/oră maxim?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:04, 13 Aprilie 2025
Daca vreti sa circulati pe drumurile publice, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz. primăria refuza înmatricularea și eliberarea numărului ... UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL Refuz. Primăria refuza înmatricularea și eliberarea numărului cu plăcută galbena ,obligând asigurarea in prealabil și în baza asigurarii ... (vezi toată discuția)
Bine v-am gasit ! mi-a fost suspendat permisul pe motiv de alcoolemie ... Nelu V. Nelu V. Bine v-am gasit ! Mi-a fost suspendat permisul pe motiv de alcolemie 0.1 % urmare a consumului unui amestec hidraalcoolic care-l iau din motive medicale. Pot ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am cumpărat un triciclu move eco 500 care se conduce ... ninasave ninasave Bună ziua Am cumpărat un triciclu Move Eco 500 care se conduce fără permis . Viteza maxima este de 25 km la oră. Circul cu el în comună, nu și și pe ... (vezi toată discuția)