Buna ziua, ma numesc Ana, locuiesc din 1992 in Olanda. Ma confrunt aici cu discriminare, maltratare psihica, fizica. In 2017 am spus ca nu ma simt bine, nu ma puteam tine pe picioare. Au tipat pe mine, au sabotat trimiterea la endocrinolog si m au trimis la psiholog, unde mereu am fost trimisa sub pretextul ca sant o prefacuta. Abia in 2021 am fost operata, aveam cancer in faza a doua. Norocul meu a fost ca acel medic a iesit la pensie. Asta este unul din exemple, acest calvar continua din pacate nici un avocat nu se lupta cu acest sistem. Sant la capatul puterilor si nu stiu cum sa ies din acesta situatie. Am obosit si nu este nimeni care sa mi lumineze acest drum. Multumesc. Sant un om care a cazut in acest sistem unde manipularea si jocurile mentale omoara suflete. Poate citeste cineva acest mesaj si mi da un sfat. Am obosit atat de mult …
Daca sunteți în Olanda , vorbiti de sistemul de acolo. Și acolo exista instituții unde va puteți plange de angajator dacă e cazul. Vorbiti cu un avocat acolo
Sanatate!
Divort in olanda
taniakins
Sant o romanca casatorita in Olanda de 4 ani si locuiesc aici de 6 ani.Din luna iulie sant in divort.La inceput,adica in 2006 ,sotul nu mi-a facut drept de ... (vezi toată discuția)