avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat de la locul de munca suma de 10000 de RON, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat de la locul de munca suma de 10000 de RON, cash ...

Buna

Am furat de la locul de munca suma de 10000 de RON, cash
Este prima abatere, firma este o firma mare de telecomunicatii de la noi din tara si as vrea sa stiu daca se incadreaza la furt normal sau furt calificat si as vrea sa stiu ce peseapsa risc pentru fapta asta

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 06:00, 14 Aprilie 2025
In opinia mea, la furt.
Si la ce pedepse se incadreaza?
Si is cu executare sau fara?
Bună dimineața! Fapta poate fi furt sau delapidare. Aveați gestiunea acelor bani sau ați furat din gestiunea unui coleg ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare gyd gyd am lucrat mai mult de 2 ani la un srl. am luat bani gheata dintr-o firma, nu sunt administratorul si legal n-am nici o legatura cu acea firma de la care am ... (vezi toată discuția)
Delapidare? AndreiPrV AndreiPrV Buna seara! Lucrez ca agent vanzari, iar in decursul zilei de astazi mi sau furat 1.600 de lei bani din incasari. L-am sunat pe seful meu sa ii spun iar acesta ... (vezi toată discuția)
Unde se incadreaza fapta? dax665 dax665 Buna ziua, In luna septembrie 2008, din depozitul unei societati comerciale s-au sustras 2 bunuri in valoare de 11.000 euro. Plangerea la politie a fost ... (vezi toată discuția)