avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă un amic a scris pe ușa fostei sotii cu graffiti ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă un amic a scris pe ușa fostei sotii cu graffiti mesaje obscene ...

Dacă un amic a scris pe ușa fostei sotii cu gafiti mesaje obsene ce risca și ce este infracțiune sau contravenție?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:19, 13 Aprilie 2025
Va fi cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Asta dacă femeia face plângere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal denisa.f denisa.f Bună ziua , azi de dimineață cumnata ,sora soțului meu cu care suntem în conflict de vreo 6 luni (conflicte pe care ea le face) a venit de la locuința ei ... (vezi toată discuția)
Laptop furat monikcapricorn monikcapricorn Buna seara!! Am si eu o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu un sfat.Mi s-a furat laptopul si nu stiu cum sa procedez ca sa am castig de cauza. Eram in ... (vezi toată discuția)
Reclamatie gicapas gicapas care este procedura daca cineva ti-a stricat gardul si vrei sa-l reclami unde si cum? scris sau verbal? (vezi toată discuția)