buna ziua!
va rog sa ma ajutati intr-o problema : in urma partajului am obtinut un bun (dar de nunta) care apare in lotul meu doar scriptic si nu faptic deoarece acesta a fost ridicat de fostul sot din depozitul bancar in care s-a constituit.
Am deschis un proces pe baza art. 281 prin care ceream lamurirea dispozitivului hotararii dar am pierdut la toate cele 3 instante.
Ce pot face in aceasta situatie? Cum pot intra in posesia bunului respectiv? fostul sot s-a imbogatit miseleste cu partea mea din bunurile partajate.
va rog din suflet ajutati-ma c-un sfat!
va multumesc!
citez din sentinta :subsemnata primeste suma de xxx (darul de nunta) . dar acest dar de nunta nu este in posesia mea, ci a fost incasat de fostul sot din contul bancar conform comunicarii bancii.
executorul mi-a spus ca nu este clar ca trebuie sa-l execute pe el :(( si de aceea am cerut lamurirea aplicarii dispozitivului
ce pot face acum cand am pierdut si nici la executor nu pot rezolva? :((
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Art. 281 cpc
daneoana
va rog sa ma ajutati intr-o problema si anume: in urma procesului de partaj mi s-a acordat un bun de care nu dispun si anume un \"dar de nunta\" care s-a ... (vezi toată discuția)