avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, deși am ordonanța de la procuror de a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, deși am ordonanța de la procuror de a studia și ...

Bună ziua, deși am ordonanța de la procuror de a studia și a face copie dosarului( 26/03 /2025)agentul judiciar de la politie ma tot amâna. Care sunt căile de urmat în această situație, având în vedere ca legea spune ca am dreptul de a studia dosarul într un "timp rezonabil".
Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
Danydany78, utilizator
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:14, 14 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai așteptați dacă nu aveți avocat.
Nu este asa simplu cum credeți.

București 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți face multe lucruri,inclusiv o plangere la parchet polițistului judiciar. ( o să sesizați o schimbare radicală)
Pentru studierea dosarului nu este obligatoriu prezenta unui avocat.
Faceți copii din dosar și mergeți la un avocat pentru a vă pregăti apărarea.
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva unui procuror Irina M. Irina M. Am facut o sesizare penală pentru agresiune si alte violente si una pentru fapte de corupție si evaziune fiscală împotriva unei persoane care, între timp, ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar penal considerată inutilă de către polițist daniel.francu daniel.francu Am o intrebare relativ subiectiva, dar sper ca cineva poate sa-mi dea o idee din experienta. Sunt suspect intr-un dosar penal pentru tentativa la o infractiune ... (vezi toată discuția)
Neinceperea urmaririi penale - crima ana-bianca ana-bianca Buna ziua! Sotul meu a fost impuscat mortal ,in cap, de un politist aflat intr-o misiune ,sub acoperire, de capturare a unui urmarit international (zic ei)! ... (vezi toată discuția)