avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am achiziționat recent un teren. Toate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am achiziționat recent un teren. Toate actele erau ...

Bună ziua! Am achiziționat recent un teren. Toate actele erau în regulă, cadastru, intabulare.
Azi am fost la primarie sa ii intreb daca schita data de proiectant este in regula cu limite si tot.
Problema este ca ni s-a spus ca in jur de 40-50 mp din fata proprietatii ar apartine defapt primariei, ca nu este corect cadastrul. Am chemat un inginer de la cadastru au luat masuratori si limita dintr-un colt este exact in drumul asfaltat( un drum fara cadastru).
El ne-a sugerat renunțarea la acea bucatica de teren si refacute actele sau sa dam in judecata cechiul proprietar ( fostul proprietar a spus ca nu i-au spus nimeni nimic si ca nu a avut probleme cu actele) dar mie nu mi se pare normal sa pierd un teren pe care l-am platit, dar a spus ca totusi se mai intereseaza sa vada cam de unde s-a produs eroarea.
Ce am putea face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:56, 14 Aprilie 2025
Vorbiți cu notarul.
Mergeți și la avocat cu actele după aceea.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gresit si probleme la intabulare trica599 trica599 Buna ziua! In anul 2002 am cumparat un teren de 800 mp reprezentand 1/2 dintr-o parcela mai mare, dreptunghiulara, de 1600 mp, in judetul Arges. In momentul ... (vezi toată discuția)
Masuratoare cadastru mai mica decat cea reala(si cea din acte) mircea192 mircea192 Buna ziua Ma numesc D.M. si doresc sa achizitionez o casa prin Prima casa. Casa respectriva se afla in Bucuresti. In actele de proprietate apare valoarea ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)