avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuielile judiciare se pot prescrie???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuielile judiciare se pot prescrie???

doresc sa stiu daca cheltuielile judiciare rezultate in urma unui proces penal, solutionat cu 4 luni cu suspendare in 2005, in valoare de aproximativ 200 ron se prescriu? si daca da in ce timp? si daca stiti cumva daca reabilitarea se executa de drept sau este nevoie sa fie ceruta in instanta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:28, 12 Februarie 2010
Probabil ca va referiti la cheltuielile judiciare avansate de catre stat si cazute in sarcina condamnatului. Da, se prescriu in tim de 5 ani de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti.
Da, se prescriu si va fi reabilitare de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier juridic - reabilitare ekkka ekkka Am primit o condamnare de 2 ani si jumatate cu suspendare in urma cu 8 luni. Doresc sa ma angajez si peste tot imi cere cazierul.As putea sa cer de acum ... (vezi toată discuția)
Cand are drept sa faca sc de soferi daca a fost condamnat ContSters104037 ContSters104037 a condus baut ,fara permis de cond. o masina furata in 2004 in 2005 luna mai a fost condamnat la 3,6 ani cu suspendare cand are voie daca are sa faca sc de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare SuzyCat SuzyCat Imi puteti spune, va rog frumos, cam ce contine un dosar pentru reabilitare pentru trei condamnari,ultima fiind din 2005.Judecatorul mai poate cere diferite ... (vezi toată discuția)