avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Am o Intrebarea am fost angajat la data 2024 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Am o Intrebarea am fost angajat la data 2024 02 22 ...

Buna ziua!Am o Intrebarea am fost angajat la data 2024 02 22 la contractul de munca a fost stabilit 28 zile de concediu de odihna am primit 20 zile angajatorul spune ca e in regula nu inteleg ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 16 Aprilie 2025
CO se acorda proportional cu perioada lucrata ... astfel, pentru perioada 22.02.2024 - 31.12.2024 aveti dreptul doar la 24 de zile e CO (din calculul meu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul co oniga_ioana82 oniga_ioana82 Buna ziua, Cine ar putea sa-mi ofere cateva informatii in legatura cu calcularea CO in fuctie de timpul lucrat? am inteles ca se iau in considerare ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna vasyviasu vasyviasu Sunt angajat la o firma din 18-02-2014 si as dori sa aflu daca beneficiez de concediu de odihna pana la sfarsitul anului si cate zile de concediu am dreptul? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna timmyBlu timmyBlu Va salut ! Am lucrat 1 an la o firma si apoi m. am angajat imediat fara intrerupere in campul muncii,la o alta firma,cu alt profil. sunt angajat la aceasta din ... (vezi toată discuția)