avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am dat bani șefului unei asociații de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am dat bani șefului unei asociații de proprietari sa-mi plătească ...

Am dat bani șefului unei agenții de proprietari sa-mi plătească întreținerea iar el a plătit sporadic și acum am datorii și penalizări...
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:57, 16 Aprilie 2025
Dacă aveți dovada efectuării plăților,aveți corespondenta (mesaje)cu persoana respectiva puteți formula o acțiune în justiție..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari de apartamente care nu platesc intretinerea de 3 ani zamcanuvictoria zamcanuvictoria As vrea sa stiu care e modalitatea de a recupera sumele datorate la intretinere de un proprietar care timp de peste patru ani nu a platit decat sporadic si ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de propietari/locatari stavi stavi Buna ziua! --Am primit pe data de 11.01.2011 o citatie prin care sunt anuntat ca Asociatia de locatari(AL) ma da in judecata pentru plata restanta la ... (vezi toată discuția)
Plata cote intretinere otto2007 otto2007 Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Platesc luna de luna intretinerea la asociatie . Refuz insa sa platesc sumele pe care ei le trec ... (vezi toată discuția)