avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Mi am depus dosarul de pensie anticipată ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Mi am depus dosarul de pensie anticipată pe 7 noi ...

Bună ziua. Mi am depus dosarul de pensie anticipată pe 7 noi 2024, și am dorit suspendarea activității, cu încetarea calității de asigurat, până la primirea deciziei ,în data de 5.03.2025. Când primesc pensiile din urma, adică de la încetarea calității de asigurat?? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:08, 23 Aprilie 2025
Da.
De la incetarea C.I.M.
Am menționat ca eu nu am mai lucrat nici o zi de la depunerea dosarului , adică mi a încetat calitatea de asigurat. Pensia trebuie să fie pusă în plata din urmă , de la încetarea calității de asigurat din 7 noi 2024. Primesc pensia din urma, pe cele 5 luni , în care nu am mai lucrat? ?
Da.
Primiti pensia din urma, de la data incetarii CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare partial anticipata CyMargarit CyMargarit Este cazul angajatului la o societate privata care solicita pensionare partial anticipata, intruneste conditiile legale pentru aceasta şi a cerut ... (vezi toată discuția)
Nou contract la data pensionari ContSters13909 ContSters13909 Sunt administrator la o asociatie si in sept indeplinesc varsta de pensionare. Cnf art 56 d din codul mci CIM inceteaza de drept. Cum se procedeaza la acea ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala la data de 09.01.2013 si am primit decizia de pensionare la data de 23.04.2013, fapt pentru care solicit ... (vezi toată discuția)