Am plătit un avans pentru 4 coronițe de zirconiu, dar până să-mi fie montate, m-am răzgândit din motive medicale. Doctorul nu vrea să-mi restituie o parte din bani! Ce ar trebui să fac?
discutati posibilitatea unei alte protezari. daca medicul a inceput deja lucrarea (achizitii materii prime, ore lucrate, etc.), el a cheltuit macar o parte din bani in numele dvs. cat despre motive, medicale sau nu, ele va implica
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
De obicei , nu medicul executa coronitele , ci le da unui tehnician . Acesta , daca le vreti sau nu le mai vreti , el le-a facut si-si cere banii ( probabil medicul l-a si platit ) . Ce sa mai faca medicul cu acele coronite ? ca sunt facute pe masurile dvs. , pe amprenta dvs. Stomatologul a facut aproape tot ce avea de facut , v-a pregatit dintii , a luat amprenta , le-a comandat , mai trebuia doar sa vi le lipeasca . Deci , chiar daca ar fi sa va dea bani inapoi , suma ar fi extrem-extrem de mica . Si , daca v-ati inteles la intreaga lucrare , probabil nu veti recupera nimic , faptul ca v-ati razgandit e strict problema dvs.