avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am plătit un avans pentru 4 coronițe de zirconiu, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am plătit un avans pentru 4 coronițe de zirconiu, dar până ...

Am plătit un avans pentru 4 coronițe de zirconiu, dar până să-mi fie montate, m-am răzgândit din motive medicale. Doctorul nu vrea să-mi restituie o parte din bani! Ce ar trebui să fac?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:31, 19 Aprilie 2025
discutati posibilitatea unei alte protezari. daca medicul a inceput deja lucrarea (achizitii materii prime, ore lucrate, etc.), el a cheltuit macar o parte din bani in numele dvs. cat despre motive, medicale sau nu, ele va implica
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Aprilie 2025
adriandimitriu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De obicei , nu medicul executa coronitele , ci le da unui tehnician . Acesta , daca le vreti sau nu le mai vreti , el le-a facut si-si cere banii ( probabil medicul l-a si platit ) . Ce sa mai faca medicul cu acele coronite ? ca sunt facute pe masurile dvs. , pe amprenta dvs. Stomatologul a facut aproape tot ce avea de facut , v-a pregatit dintii , a luat amprenta , le-a comandat , mai trebuia doar sa vi le lipeasca . Deci , chiar daca ar fi sa va dea bani inapoi , suma ar fi extrem-extrem de mica . Si , daca v-ati inteles la intreaga lucrare , probabil nu veti recupera nimic , faptul ca v-ati razgandit e strict problema dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Aprilie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta dentist cocosmin13 cocosmin13 Buna ziua, am avut boala paradontala care aparant a fost tratata, am apelat la o clinica unde mi s-a pus 4 implanturi,refacute cateva bonturi si coroane ... (vezi toată discuția)
Refuz de finalizare și de plată lucrare dentară. mă poate da stomatologul în judecată? fittonia fittonia Buna ziua! In urma unei lucrari dentare de ceramica pe zirconiu inceputa la un cabinet din cartier, am renuntat la finalizarea sa din cauza serviciilor de ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului Daniela Cimpeanu Daniela Cimpeanu Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de ... (vezi toată discuția)