avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am următoarea speta: un angajat cu cim pe durata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am următoarea speta: un angajat cu cim pe durata nedeteminata ...

Am următoarea speta: un angajat cu cim pe durata nedeteminata este promovat într-o funcție de conducere pe o perioadă determinată de 6 luni si i se modifica si salariul. Ii fac act adițional cu noua funcție, noul salariu si ii modific si contractul din nedeterminată pe determinata? Sau pur si simplu ii scriu in adițional ca funcția ocupată va fi pentru perioada din data de ..până la data de... Ma intereseaza si in revisal cum fac aceasta modificare pe durata determinata.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 23 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se modifica durata contractului, se modifica doar functia si salariul. care se opereaza in REVISAL.

In actul adițional se stipuleaza ca, modificarea functiei isi produce efecte din data de ..până la data de

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema supendare-angajare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei o speta in care am nevoie de ajutor! Un salariat are CIM suspendat pina la data de 04.03.2013. Pe postul lui a fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Modificare durata contract alina40 alina40 Buna ziua, am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in ... (vezi toată discuția)