avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, La parterul blocului, este un salon de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, La parterul blocului, este un salon de infrumusetare. ...

Buna ziua, La parterul blocului, este un salon de infrumusetare. De curand au fost amenajate locuri de parcare, chiar si trasate. In zona intrarii in scara blocului a fost trasat hasurat ( ceea ce interzice parcarea ) DAR de asemenea a fost trasat zona hasurata si in fata salonului. ( ceea ce implica un loc de parcare unde este interzisa parcarea ). Intrebarea mea este, tinand cont ca pe strada doar la acel salon este tresat acea zona hasurata. ( fiind mai multe spatii comerciale la parterul blocurilor pe strada) In baza care - i legi poti cere hasurarea/ interzicerea parcarii in fata salonului ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:45, 24 Aprilie 2025
Totul se face în baza HCL care a decis regulamentul de parcare. Interesati-va la primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)
Bloc ramas fara parcare FPopa FPopa Buna ziua, Situatia pe care o propun atentiei domniilor voastre arata astfel: Locuim intr-un bloc turn cu doua scari, 100 apartamente, langa Gara Iasi, la ... (vezi toată discuția)
Amenda oprirea interzisa GeluM GeluM Buna seara, am si eu urmatoarea dilema, la intrarea strazii pe care locuiesc , exista doua indicatoare : - trecere de pietoni si atentionare strada cu ... (vezi toată discuția)