avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, eu si sotia am decis sa divortem după o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, eu si sotia am decis sa divortem după o căsnicie ...

Bună ziua, eu si sotia am decis sa divortem după o căsnicie de 28 de ani. La mijloc edte un partaj voluntar făcut în anul 2020 care eu am renunțat la apartament în favoare ei ,(ea a avut o garsoniera de la părinți ) exista o procedura notariala în care sa mi dea jumătate din banii care ramin din vânzarea apartamentul după ce își recuperează banii oe garsoniera ?
Am stabilit verbal ca apartamentul se vinde cu 200 mi € 70 mi garsoniera și restul de 140 mi se împart în mod egal dar nu am încredere pina nu se fac niște acte pentru ca ea dorește sa divortam înainte de vinzarea apartamentul. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:56, 25 Aprilie 2025
Nimic nu am înțeles...ati favut partaj și i-ati dat ap ,acum e al ei, deci luati-va gândul.
Garsoniera e tot a ei ca e bun mostenit.
V-a dat-o dvs în loc de sulta pt casa?
Explicati mai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari la un partaj ovidiu0902 ovidiu0902 Buna ziua,ma aflu si eu intr-o situatie de partaj la trei ani dupa divort si si am si eu niste intrebari,poate aflu si eu raspunsurile la ele,dar sa va spun ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, apartament ipotecat marinmariana marinmariana Buna ziua ,in cadrul unui proces de divort ,mai precis la partaj ,daca imobilul detinut ca si bun comun este ipotecat la banca in urma contractarii unui credit ... (vezi toată discuția)
Pretentii divort amiabil, dupa 1 an de zile puzuzu puzuzu Buna ziua/seara. Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire. Acum 1 an am divortat de fosta sotie, in mod amiabil. PE GURA am stabilit ca nu vrea ... (vezi toată discuția)