avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

daca mama este in concediu maternal( a depasit cele 42 de zile obligatorii) tatal poate sa intre in ccc in acelasi timp?
Cel mai recent răspuns: lallyk , utilizator 10:49, 23 Februarie 2010
Da, tatal poate intra in concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului.
va multumesc pt raspuns. va rog sa-mi spuneti si mie daca se mai acorda pensie de invaliditate pt persoanele bolnave de cancer de col uterin. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil pana la 2 ani in cazul tatalui GABRIELA_22 GABRIELA_22 Buna ziua, In cazul tatalui care vrea sa intre in concediul de crestere copil pana la 2 ani, puteti sa-mi spuneti ce \"calendar\" trebuie sa folosesc? In ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate, concediu crestere copil - drepturi de autor spooker spooker Buna ziua, Am si eu cateva intrebari la care nu prea gasesc raspunsuri... Sotia este angajata la o firma unde este platita cu salariu fix + drepturi de ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copilului adina_75 adina_75 Bună ziua Revin cu o întrebare referitoare la concediul de creşterea copilului.De data aceasta situaţia stă astfel. Viitoarea mămică \"are ... (vezi toată discuția)