avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot cumpara casa de la firma ca persoana fizica?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot cumpara casa de la firma ca persoana fizica?

Buna ziua.
O casa mica cu statut de unitate de cazare, este de vanzare. Evident, apare pe numele unei societati.
Pot sa o cumpar ca persoana fizica? Sa fie exclusiv in folosinta mea. Nu doresc sa o folosesc ca unitate de cazare, ci sa locuiesc acolo cu familia.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:39, 26 Aprilie 2025
Buna ziua. Nu va impiedica nimic, din punct de vedere legal, sa cumparati acel imobil.
Aveti grija insa sa verificati bine firma inainte. De obicei nu se vinde nimic daca nu e nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apartament cu drept de abitație viageră CezarStanciu CezarStanciu Bună ziua. Am un apartament pe care doresc să îl vând cu drept de abitație viageră, numai unei persoane juridice (de pildă, unei agenții ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 68/2008 privind vinzarea spatiilor cu destinatie de cabinete medicale, publicata in mo nr. 428 din 06.06.2008 serbanpaul serbanpaul \"Art. 12. - (1) Vânzarea spaţiilor medicale se poate face cu plata în rate către cumpărătorii prevăzuţi la art. 3, în următoarele condiţii: a) ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil serioja serioja As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra. Am cumparat prin societatea pe care o administrez un imobil compus din doua apartamente (parter, respectiv ... (vezi toată discuția)