avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Colegii s-au folosit de specializarile mele pentru a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Colegii s-au folosit de specializarile mele pentru a semna niste ...

Colegii s-au folosit de specializarile mele pentru a semna niste proiecte tehnice, fara sa stiu.
Am aflat intamplator ca sunt proiecte pe care apare numele meu si semnatura mea, proiecte pentru firme cu care nu am avut nicio legatura niciodata si de care nu am stiut pana acum.
Ce pot face?
Depinde. Probabil ca trebuie sa puneti in discutie aceasta chestiune la munca, si apoi sa discutati cu acei colegi si eventual sa sesizati demararea unei proceduri disciplinare. In paralel, dpdv judiciar, puteti sesiza si organele de urmarire penala. Consultativa si cu seful dvs.
In primul rand ar trebui sa discutati aceste aspecte intern, la locul de munca, iar ulterior...in functie de ce s-a intamplat in urma acelor discutii, exista si varianta formularii unei plangeri penale pt. fals in inscrisuri sub semnatura privata si eventual uz de fals,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals intr-un proces pt exercitarea autoritatii parintesti ralu_k79 ralu_k79 Buna ziua, Am fost data in judecata (a 3a oara) de fostul concubin pt exercitarea autoritatii parintesti in comun; prin hotarare am obtinut autoritate ... (vezi toată discuția)