buna,
eu sunt PFA din luna iulie 2009. Pe 26 februarie 2010 ma voi casatori si vreau sa iau numele sotului meu, iar undeva la sfarsitul lunii iunie inceputul lunii iulie voi naste si am inteles ca atunci trebuie sa-mi suspend activitatea de Pfa pe perioada cat stau acasa cu copilul.Intrebarea mea este daca dupa casatorie trebuie sa schimb toate actele de Pfa avand in vedere ca imi voi schimba numele, adresa, sectorul si avand in vedere ca peste cateva luni trebuie sa-mi suspend activitatea ( si daca toate aceste modificari costa ). Nu stiu cum trebuie sa procedez. va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc
Eu sunt in aceeasi situatie cu PFA-ul. Am fost la Registrul Comertului si am depus actele pentru schimbarea numelui in urma casatoriei. M-a costat totul 160 ron. Urmeaza sa nasc in luna mai, iar atunci voi suspenda activitatea. Sper sa-ti fi fost de folos.
Insarcinata si pfa
edyefrem
Buna ziua!Sunt insarcinata ,salariata cu contract pe perioada nedeterminata si sunt si PFA!Va rog foarte mult sa ma ajutati !Am dat zeci de telefoane la ... (vezi toată discuția)