avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Paypal Pot avea probleme cu anaful daca eu fac ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Paypal Pot avea probleme cu anaful daca eu fac exchange din paypal ...

Paypal

Pot avea probleme cu anaful daca eu fac exchange din paypal in crypto? folosec zen(o banca din Lituania) nu fac trazanctii cu sutele de mii de euro, dar totusi stau cu frica, ar putea cei de la anaf sa verifice tranzactiile pe paypal cumva?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 19:20, 29 Aprilie 2025
Buna ziua

Daca obtineti venituri trebuie sa le declarati si sa platiti taxele aferente. Daca doar cumparti crypto nu e o problema. Daca tranformati crypto in fiat si generati un venit atunci va trebui sa-l declarati.

ANAF solicita si primeste informatii de la paypal/revolut/monese/wise etc.

Daca nu declarati veniturile si sunteti prins, da, puteti avea probleme. In ce masura vi se poate intampla asta nu poate nimeni spune.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
BogdanGri, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in sistem real si facturare canada FilipB FilipB Buna ziua. Am infiintat un PFA si mi s-a ivit ocazia sa am un client din Canada. M-ar interesa cum se procedeaza cu facturarea. Am nevoie de ceva acte in ... (vezi toată discuția)
Impozit anaf 2020 youtube Roxana  Popa Roxana Popa Buna ziua. As aprecia foarte mult sa mi se ofere un raspuns concret pentru acest lucru, respectiv: Am realizat in 2019 un venit din YouTube pana in momentul de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 200 + 201 rectificativa - pana cand se depune? GoranTudor73 GoranTudor73 Salutari! Am nevoie de cateva raspunsuri din partea voastra si va rog din suflet sa ma ajutati. Se da urmatorul caz: 1. O persoana a inregistrat in ... (vezi toată discuția)