avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La data de 14 ianuarie am depus o cerere inregistrata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La data de 14 ianuarie am depus o cerere inregistrata la primaria ...

La data de 14 ianuarie am depus o cerere inregistrata la primaria orasului. Ei detin arhiva companiei desfiintat, unde am lucrat. Am cerut eliberarea adeverintelor pentru ore suplimentare. Nici pana azi nu am primit raspuns, ce pot face? Am vreo solutie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 30 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati Arhivele Nationale , daca societatea nu mai exista si Primaria detine arhiva acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta gr.ii de munca peisaj peisaj Buna, In 07.10.2016 am depus la SC.Tondach Romania SRL actele si cererea pentru adeverinta de grupa II de munca.Pe atunci firma egzista insa nu aveau arhivar ... (vezi toată discuția)
Recunosterea unui drept Statescu Statescu Buna ziua! Dupa 1990, s-a acordat gr. a-II-a de munca, printr-un ordin al ministrului muncii. Salariatii prezenti la intreprinderea la care am lucrat inainte ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverință ne-permanente? florea_ctin florea_ctin Eliberare adeverință sporuri, prime, ore suplimentare, acord, etc nepermanente pentru recalculare pensie. Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă legat ... (vezi toată discuția)