avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum aflu numele firmei?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum aflu numele firmei?

1.cum pot afla numele unei firme, daca am numai adresa exacta a sediului social,si numele comercial al restaurantului care se afla la adresa respectiva?
2.administratia financiara imi poate da copie dupa contractul de inchiriere care sta la baza obtinerii sediului social sau registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: nicky7 , utilizator 17:01, 13 Noiembrie 2006
da ,sint proprietarul imobilului ,iar firma respectiva a folosit fosta mea adresa din Romania pt a incheia contractul de inchiriere si a-l inregistra la adm. fin. fara ca eu sa fiu la curent de nimic. deci ce am de facut pt a putea elibera imobilul ocupat ilegal ???
pai s-au folosit doar de adresa sau au ocupat si imobilul?
Cum au ocupat imobilul?
Le-a dat cineva permisiunea sub orice forma sa intre in imobil.
Daca ai CUI-ul poti gasi numele pe situl MFP

pai s-au folosit doar de adresa sau au ocupat si imobilul?
Cum au ocupat imobilul?
Le-a dat cineva permisiunea sub orice forma sa intre in imobil.
Daca ai CUI-ul poti gasi numele pe situl MFP

firma X- chiriasii cu contract legal-(restaurantul ) a fost dizolvata,radiata nu stiu ,
firma Y- a preluat restaurantul exact in aceeasi stare dar nu avea contract de inchiriere cu proprietarul si atunci si-au facut singuri contract de inchiriere folosindu-se de faptul ca fostii chiriasi firma X avea toate datele mele adresa ,copie carte identit etc
au folosit fosta mea adresa din Romania pt a putea inreg la adm fin contractul ,daca dadeau adresa mea din strainatate nu puteau inregistra nimic.
Bun! dar cum au inregistrat contractul de inchiriere daca nu era semnat si de tine?????:-/
Solicita in instanta constatarea nulitatii absolute a contractului de inchiere pentru lipsa consimtamantului tau la inchiriere si evacuarea ocupantilor abuziv din spatiu!
Bafta!
multumesc pt raspuns,
au semnat in locul meu contractul de inchiriere-si asa a fost inregistrat si la adm fin ,utilizat pt obtinerea sediului social la reg .com ,obtinerea certif de inmatriculare societate etc furnizarea de apa,electricit ,gaze etc
pt instanta trebuie sa apelez la un avocat din Romania presupun ca trebuie ca procura sa fie legalizata la Consulat.

Alte discuții în legătură

Verificarea sediului unei firme axinte axinte Am in proprietate o garsoniera si din pacate am permis unor fosti colegi sa-si inregistreze o firma pe adresa garsonierei. Ma intereseaza sa stiu unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - firma care are sediu social la adresa imobilului, fara acordul proprietarului antoniaclaudia antoniaclaudia vreau sa vand un imobil proprietate personala, insa, la cutia de scrisorii primesc citatii si diverse corespondenta pe numele unei societati la care eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)