avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum aflu numele firmei?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum aflu numele firmei?

1.cum pot afla numele unei firme, daca am numai adresa exacta a sediului social,si numele comercial al restaurantului care se afla la adresa respectiva?
2.administratia financiara imi poate da copie dupa contractul de inchiriere care sta la baza obtinerii sediului social sau registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: nicky7 , utilizator 17:01, 13 Noiembrie 2006
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea sediului unei firme axinte axinte Am in proprietate o garsoniera si din pacate am permis unor fosti colegi sa-si inregistreze o firma pe adresa garsonierei. Ma intereseaza sa stiu unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - firma care are sediu social la adresa imobilului, fara acordul proprietarului antoniaclaudia antoniaclaudia vreau sa vand un imobil proprietate personala, insa, la cutia de scrisorii primesc citatii si diverse corespondenta pe numele unei societati la care eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)