avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresaj in bar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresaj in bar

Bunaziua! a agresat o persoana intr-un bar, fizic! Bine! or fost si cateva cuvinte vulgare asa... de intimidare si s-ar putea sa ma dea in judecata. teoretic am facut pace dar nu stiu ce-i poate capu'. Tipu a plecat din bar pe picioarele lui si nu l-am lovit la fata deci nu se pune problema de spitalizare. o fost o bataie usoara.

Ce risc sa pierd? sau cum o pot duce la capat bine? in caz de!!!

Va rog iertati-ma daca am tiparit unde nu trebuie!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Carco, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:30, 17 Februarie 2010
Poi , ai putea primi o amenda administrativa, si ala te poate da in judecata si sa-ti ceara cateva mii de euro in instanta.

Depinde ce i-ai facut, si ce il duce capul
faza cu plangerea inseamna ca pers vatamata poate face plangere prealabila la instanta in termen de 2 luni de la producerea evenimentului.. si inainte de a se intra in proces, aveti posibiliatea de a stinge orice conflict intre voi, prin mediere.. adica sa negociati eventualele prejudicii ce urmeaza a fi platite de agresor, partii vatamate
@Carco,
faza cu medierea consta in aspectul esential ca de la data de 03.03.2010,exista teoretic posibilitatea solutionarii prin impacarea partilor chiar daca s-a ajuns in instanta.Pentru fluidizarea procedurii,pentru aerisirea bagajului de spete,legislatia internationala prevede si institutia medierii,in care partile ajunse in instanta,
beneficiaza de facilitatea solutionarii directe,care teoretic are avantajul rapiditatii solutionarii,protejare surse financiare.
Ramane la latitudinea partilor implicate sa solutioneze rapid ,printr-o analizare obiectiva a pretentiilor sau o solutionare in instanta cu consum sporit de timp,nervi,bani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la retragerea plangerii prealabile cezarad cezarad Ce se intampla in cazul in care 2 parti dintr-un proces penal, in faza apelului convin sa se impace, sub aspectul faptului ca una dintre parti, respectiv ... (vezi toată discuția)
Ce i se poate întâmpla cuiva care a lovit un barman în timpul programului de lucru? Daca un prieten sa ii zicem “x” i a dat unui barman un pumn ( care era in barul vecin in timpul incidentului) poliția a scris cand s au dus la secție ... (vezi toată discuția)
Medierea este posibila? Monica_mnk Monica_mnk Plangerea a fost facuta de un minor,iar mama lui ma contactat telefonic sa imi spuna ca sa prezentat la politie declarand ca nu vrea sa se constituie parte ... (vezi toată discuția)