avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reducere virsta pensionare datorata desfasurarii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reducere virsta pensionare datorata desfasurarii activitatii in grupa 2 munca

multumiri pentru raspunsul la intrbarea mea anterioara+daca este posibila o lamurire suplimentara. Care este reducerea virstei de pensionare pentru cazul concret 23ani desfasurarea activitatii 80% in grupa 2+1an si sase luni desfasurarea activitatii 100% tot in grupa 2.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:47, 13 Februarie 2010
Interventie moderator:
:rtfm:
1. Postati mereu gresit in forumul "Somaj..." si eu va mut mereu in forumul "Pensionari..."!
2. Nu mai deschideti alt topic pentru aceeasi intrebare sau completari la ea. Scrieti tot pe topicul initial daca mai aveti nelamuriri sau completari.
3. Cititi cu atentie raspunsul (dat de colega mea @Gabriela Pintea) de pe topicul initial si veti vedea ce este complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata cu sau fara penalitati vladuta vladuta Multumesc de raspuns.Sporul ia fost calculat de personalul intreprinderii unde a lucrat.Deci in final poate incerca sa se pensioneze anticipat?? (vezi toată discuția)
Data de pensionare alexandru crivat alexandru crivat nascut 12.01.1952. 23ani grupa 2 munca 80%+1an 6luni grupa 2 100% Din 06 01 2010 am incheiat perioada de acordare a ajutorului de somaj. Daca este posibil ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei ff ff Aș dori să pun următoarea întrebare. Punctajul total pentru anii de grupă se împarte la anii lucrați efectiv sau la ... (vezi toată discuția)